Tagliatelle cu ciuperci si menta

Printeaza

Tagliatelle cu ciuperci si menta din: usturoi, mentă proaspătă, ulei de măsline, mânătărci, bulion de legume, sare, piper, tagliotelle verzi şi galbeni,  smântână dulce, parmezan.

 

Ingrediente: Tagliatelle_cu_ciuperci_04

  • 1 căţel de usturoi
  • câteva frunzuliţe de mentă proaspătă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 200 g mânătărci
  • 1/8 l bulion de legume
  • sare, piper proaspăt măcinat
  • câte 100 g tagliotelle verzi şi galbeni
  • 125 g smântână dulce
  • 50 g parmezan răzuit

Mod de preparare:

Se sfărâmă căţeii de usturoi, se prăjesc 5 min. In ulei împreună cu frunzişoarele de mentă, care pe urmă se scot. Mânătărcile se taie în cubuleţe mari si se prăjesc în ulei.

Se toarnă bufonul de legume şi se lasă 5 minute să fiarbă înăbuşit. Se mai adaugă eventual puţin bulion, se drege cu sare şi piper.

Se fierb tăiţeii (tagliotelle-le) se scurg şi se pun peste ciuperci. Se adaugă smântână şi parmezanul.

Tagliatelle cu ciuperci si menta

Tagliatelle_cu_ciuperci_04

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.