Tagliatelle cu peste din: tagliatelle, file de peste, ulei, pesmet, oua, faina, ardei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 400 g tagliatelle 4 fileuri de cod 150 ml ulei de măsline 1 lămâie 2 linguri pesmet 2 ouă 1 lingură făină 150ml suc de roşii 2 ardei iuţe 1 linguriţă cimbru uscat 1 legatura pătrunjel sare piper […]
Tagliatelle cu crab si portocale
PrinteazaTagliatelle cu crab si portocale din: tagliatelle de orez, clesti de crab, portocale, ceapa rosie, praf de boia, ulei de masline, ghimbir, coriandru, sare si piper.
- 2 pachete tagliatelle de orez
- 18 cleşti de crab congelaţi
- 3 portocale
- 1 ceapă roşie
- 1 praf de boia mare
- 8 linguri ulei de măsline
- 1 bucăţică de ghimbir proaspăt
- 1 legătură de coriandru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Inmuiaţi tagliatellele 10 minute, în apă. Puneţi la fiert o cantitate mare de apă.
Când clocoteşte, puneţi cleştii de crab şi lăsaţi-i să fiarbă vreo 10 minute. Scurgeţi-i şi decorticaţi-i cu atenţie, astfel încât să rămână întregi.
Stoarceţi 2 portocale şi puneţi sucul acestora deoparte. Spălaţi a treia portocală şi curăţaţi-o de coajă.
Puneţi coaja 1 min, în apă clocotită. Scurgeţi-o şi apoi tocaţi-o.
Inlăturaţi pojghiţa albă a portocalei şi desfaceţi cu atenţie feliile. Presăraţi-le cu puţină boia.
Curăţaţi şi radeţi ghimbirul. Tocaţi coriandrul.
Curăţaţi şi tocaţi ceapa solzi. Scurgeţi tagliatellele.
Incingeţi uleiul într un wok sau într-o tigaie adâncă, puneţi şi ceapa şi ghimbirul, rumeniţi-le 5 minute.
Adăugaţi tagliatellele şi coaja de portocală şi fierbeţi totul încă 5 minute, amestecând încontinuu.
Turnaţi sucul de portocală, săraţi şi piperaţi. Presăraţi coriandrul tocat.
Lăsaţi totul pe foc încă 5 minute.
Aşezaţi feliile de portocală pe un platou, iar apoi puneţi şi tagliatellele.
Adăugaţi cleştii de crab şi serviţi.
Poftă bună!
Poate iti place si:
Tagliatelle cu vinete si rosii
Tagliatelle cu vinete si rosii din: paste, vanata, rosii cherry, ceapa, usturoi, masline, ulei de masline, busuioc si sare. Ingrediente: 200 g tagliatelle 1 vanata 100 g rosii 1 ceapa 1 catel de usturoi 100 g masline ulei de masline busuioc sare Mod de preparare: Spală vânătă, şterge-o cu un şervet curat şi taie-o […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/crabi