Tagliatelle cu mozzarella si nuci
PrinteazaTagliatelle cu mozzarella si nuci din: tagliatelle, mozzarella, ardei gras galben, ardei capia, ceapa rosie, nuca, portocale, smantana, iaurt, salata verde, marar, sare, piper.
- 400 g tagliatelle
- 300 g mozzarella
- un ardei gras galben
- un ardei gras roşu
- un ardei capia
- o ceapă roşie
- 200 g miez de nucă
- două portocale
- 200 ml smântână
- 100 ml iaurt
- o salată verde
- mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Smântână se amestecă împreună cu iaurtul, mărarul tocat, sare şi piper după gust. Se adaugă puţină coajă de portocală rasă, se amestecă, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece până în momentul servirii.
Ardeii graşi şi ardeiul capia se spală, se curăţă de seminţe, se taie felii sau rondele subţiri şi se pun într-un bol. Ceapa roşie se curăţă de foi, se spală, se taie peştişori şi se pune peste ardei.
Pastele se fierb în apă cu puţină sare, se clătesc cu apă rece, se scurg de apă şi se pun peste ingredientele din bol.
Se adaugă miezul de nucă tăiat în bucăţi mai mici, brânza mozzarella, portocalele curăţate de coajă şi tăiate bucăţi mai mici. Se presară salata verde ruptă în bucăţi mai mici şi se amestecă.
Pofta buna!