Tagliatelle cu somon afumat, smantana si rodie
PrinteazaTagliatelle cu somon afumat, smantana si rodie din: tagliatelle, somon afumat, rodie, smantana, vin alb, ceapa, ulei de masline, sare.
- 250 g tagliatelle
- 150 g somon afumat
- 1 rodie
- 120 ml smantana de gatit
- 50 ml vin alb demidulce
- 1 ceapa
- 2 linguri cu ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Taie rodia în felii ca pe portocală. Scufund-o într-un vas cu apă şi îndepărtează bobitele. Separat, taie ceapa mărunt şi înăbuş-o în uleiul de măsline. Pune somonul rupt în fâşii. Ames¬tecă şi toarnă vinul. După ce s-a evaporat vinul, adaugă smântână de gătit.
Potriveşte gustul de sare şi lasă pe foc 2-3 minute. La final, adaugă bobitele de rodie şi pastele fierte separat şi scurse.
Tagliatelle cu somon afumat, smantana si rodie
Pofta buna!
Ce bine arata pastele astea 🙂