Tagliatelle cu spanac si nuca
PrinteazaTagliatelle cu spanac si nuca din: spanac, tagliatelle, nuca, smantana, parmezan, usturoi, ulei de masline, sare, piper.
- 200 g spanac
- 400 g tagliatelle
- 100 g nuca
- 250 ml smantana lichida
- 50 g parmezan
- 3 catei de usturoi
- ulei de masline
- sare
- piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Curăţă spanacul de codiţe şi opăreşte-l în apă cu sare. Pune-l la scurs. Fierbe pastele al dente. Taie mărunt nuca şi feliază usturoiul. Rumeneşte-le într-o tigaie în care ai încins o lingură cu ulei de măsline. Toarnă smântână şi adu-o la temperatura de fierbere.
Pune deasupra spanacul tocat şi amestecă. Adaugă sare şi piper, Adaugă pastele scurse, amestecă şi lasă pe foc 2-3 minute. Serveşte tagliatellele cu parmezan ras.
Tagliatelle cu spanac si nuca
Pofta buna!