Tagliatelle de spanac cu sos de cascaval

Printeaza

Tagliatelle de spanac cu sos de cascaval din: tagliatelle, piept de pui, dovlecel, cascaval, lapte, unt, smantana, galbenus, rozmarin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tagliatelle_de_spanac_cu_sos_de_cascaval

  • 300 g tagliatelle verzi
  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 120 g caşcaval ras
  • 200 ml lapte
  •  1 lingură cu făină
  •  35 g unt
  •  50 g smântână
  •  1 gălbenuş
  •  rozmarin
  •  ulei de măsline
  •  sare
  •  piper

 

Mod de preparare:

Topeşte 25 g de unt. Adaugă făina şi amestecă timp de două minute. Toarnă laptele puţin câte puţin şi după zece minute încorporează smântână.

Stinge focul după ce a dat în 2-3 clocote. Adaugă caşcavalul ras, gălbenuşul şi un praf de sare şi piper. Separat, taie pieptul de pui cubuleţe şi rumeneşte-l în puţin ulei. La final, adaugă dovlecelul tăiat fâşii.

Unge un vas cu restul de unt şi pune pastele fierte în apă cu sare şi scurse. Răstoarnă puiul rumenit cu dovlecelul şi sosul gata preparat.

Aromatizează cu puţin rozmarin şi lasă la cuptor maximum zece minute.

Tagliatelle de spanac cu sos de cascaval

Tagliatelle_de_spanac_cu_sos_de_cascaval

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.