Tagliatelle din zucchini
PrinteazaTagliatelle din zucchini din: zucchini, usturoi, ulei, parmezan, sare, piper.
- 1-2 dovlecei zucchini verzi
- 1 căţel de usturoi
- sare
- piper
- chili
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 lingură parmezan proaspăt ras
- câteva fire de mărar şi pătrunjel verde
Mod de preparare:
Se taie dovleceii în fâşii lungi şi subţiri folosind aparatul de curăţat legume sau spiralatorul.
Se unge cu ulei o tigaie teflonată, se adaugă usturoiul zdrobit, apoi fâşiile de zucchini şi se călesc aproximativ 3-5 minute.
Se adaugă verdeaţa asortată tocată în prealabil, se condimentează după gust cu sare, piper şi chili şi se amestecă uşor. Se serveşte preparatul imediat, presărat cu parmezan proaspăt ras.
Pofta buna!