Tagliatelle din zucchini

Printeaza

Tagliatelle din zucchini din: zucchini, usturoi, ulei, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:Tagliatelle din zucchini

  • 1-2 dovlecei zucchini verzi
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • piper
  • chili
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură parmezan proaspăt ras
  • câteva fire de mărar şi pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se taie dovleceii în fâşii lungi şi subţiri folosind aparatul de curăţat legume sau spiralatorul.

Se unge cu ulei o tigaie teflonată, se adaugă usturoiul zdrobit, apoi fâşiile de zucchini şi se călesc aproximativ 3-5 minute.

Se adaugă verdeaţa asortată tocată în prealabil, se condimentează după gust cu sare, piper şi chili şi se amestecă uşor. Se serveşte preparatul imediat, presărat cu parmezan proaspăt ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.