Tagliatelle cu dovleac, mozzarella si seminte de pin

Printeaza

O reteta de Tagliatelle cu dovleac, mozzarella si seminte de pin din: seminte de pin, patrunjel, cimbru, pulpa de dovleac, ceapa, ulei de masline, vin alb, supa de legume, tagliatella si mozzarella.

Ingrediente:Tagliatelle cu dovleac, mozzarella si seminte de pin

  • 50 g seminte de pin
  • 2 fire de patrunjel
  • 2 fire de cimbru
  • 500 g pulpa de dovleac
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml supa de legume
  • 500 g tagliatelle
  • 125 g mozzarella

 

Mod de preparare:

Seminţele de pin se prăjesc într-o tigaie fără adaos de gră­sime. Se toacă pătrunjelul şi cimbrul. Pulpa de dovleac se taie cuburi de 1 cm. Se încinge uleiul şi se căleşte ceapa; se adaugă dovleacul şi verdeaţa şi se călesc 2 min.

Se stinge cu vin şi se toarnă supă; se sărează, se piperează şi se lasă să fiarbă cca 20 min. Se fierb pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se scurg şi se ames­tecă împreună cu legumele. Se sărează şi se piperează. Mozzarella se zdrobeşte. Pas­tele se servesc presărate cu mozzarella şi seminţe de pin.

Tagliatelle cu dovleac, mozzarella si seminte de pin

Tagliatelle cu dovleac, mozzarella si seminte de pin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.