cotlet de porc, zahar brun, paprika afumata, sare grunjoasa, piper negru, usturoi, ceapa pudra, otet de mere, sos bbq. Descoperă secretul unui pulled pork suculent și aromat, cu o rețetă autentică americană. Perfect echilibrat din punct de vedere nutrițional, acest preparat este un deliciu pentru iubitorii […]
Tagliatelle cu dovlecei si pesto
PrinteazaTagliatelle cu dovlecei si pesto din: dovlecei, tagliatelle, parmezan, busuioc, seminte de pin, usturoi, ulei de masline si sare.
Ingrediente:
- 4 dovlecei mici
- 400 g tagliatelle proaspete
- 80 g parmezan
- 2 legături de busuioc
- 30 g seminţe de pin
- 3 căţei de usturoi
- 100 ml ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
Tagliatelle cu dovlecei si pesto: Spălaţi şi zvântaţi dovleceii. Fără a-i curăţa, tăiaţi i în fâşii late, folosind un cuţit econom (de curăţat cartofi).
Apoi, tăiaţi aceste fâşii în şuviţe de lăţimea tagliatellelor. Puneţi totul deoparte. Radeţi jumătate din parmezan şi pe restul tăiaţi-1 în bucăţele.
Pregătiţi sosul pesto: mixaţi busuiocul (păstraţi câteva frunze pentru decorare) cu seminţele de pin, parmezanul ras, usturoiul şi uleiul de măsline, până obţineţi o pastă. Puneţi-o la rece.
Fierbeţi tagliatellele în multă apă sărată, vreo 2 min, adăugând şuviţele de dovlecei şi lăsând compoziţia să fiarbă încă 2 min.
Scurgeţi repede totul.
Vărsaţi pastele şi dovleceii într-un vas de servire preîncălzit, adăugaţi pesto şi amestecaţi totul cu grijă.
Decoraţi preparatul cu frunze de busuioc şi bucăţele de parmezan. Serviţi imediat.
Poftă bună!
Pulled Pork Delicios: Rețetă Autentică cu Savori Americane