Tagliatelle cu iepure

Printeaza

Tagliatelle cu iepure din: coapse de iepure, bacon, coniac, unt, sare, piper, fructe de padure, tagliatelle.

Ingrediente:

  • 2 coapse de iepure
  • 6-8 felii bacon
  • 100 g unt
  • 100 ml coniac
  • sare
  • piper
  • 200 g tagliatelle
  • fructe de pădure

 

Mod de preparare:

Tagliatellele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Se scot într-o strecurătoare si se trec prin jet de apă rece.

Carnea se porţionează, apoi se presară cu sare si piper. Fiecare bucată de carne se înveleşte în felii de bacon. Se leagă si se rumenesc bucăţile în unt topit.

Se toarnă coniacul, se flambează şi se serveşte imediat, alături de tagliatelele presărate cu sare şi piper si fructe de pădure.

 

Tagliatelle cu iepure

Tagliatelle_cu_iepure

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Curry: O Călătorie Culinară prin Istorie, Nutriție și Rețete Originale

Curry: O Călătorie Culinară prin Istorie, Nutriție și Rețete Originale. Curry-ul, unul dintre cele mai iubite și diversificate preparate din lume, își are rădăcinile în bogata tapiserie a istoriei culinare. Originea și evoluția acestui fel de mâncare sunt atât de complexe și fascinante, încât merită explorarea în detaliu. Originea Curry-ului: Un Amestec de Culturi și […]

Ficăței de Pui la Tigaie – Rețetă Simplă și Sănătoasă, Bogată în Proteine

Ficăței de Pui la Tigaie – Rețetă Simplă și Sănătoasă, Bogată în Proteine din: ficatei de pui, ulei de masline, usturoi, ceapa, sare, piper, paprika, patrunjel. Descoperă secretul celor mai suculenți și aromatizați ficăței de pui la tigaie. Rețeta noastră simplă și rapidă îți oferă o sursă excelentă de proteine și toate informațiile nutriționale necesare […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.