Tagliatelle la Santa Giulietta

Printeaza

Tagliatelle la Santa Giulietta

Tagliatelle la Santa Giulietta

Ingrediente:

  • 500 g tagliatelle (paste făinoase lungi)
  • 250 g limbă marinată tăiată felii
  • 150 g şuncă tăiată felii
  • 150 g ţelină
  • 100 g unt

 

Mod de preparare

Tăiaţi foarte subţire, în formă de beţigaşe, feliile de şuncă şi limba. Tăiaţi şi ţelina, încercând să îi daţi aceeaşi formă.

Fierbeţi tagliatellele în apă cu sare. Lăsaţi-le să se scurgă într-o strecurătoare. Puneţi pastele într-un vas şi adăugaţi „beţigaşele” de limbă, şuncă şi ţelină, rumenite în unt. Adăugaţi o cantitate consistentă de piper măcinat.

Tagliatelle â la Santa Giulietta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.