Tagliatelle cu muschi de vita si legume sote

Printeaza

Tagliatelle cu muschi de vita si legume sote din: muschi de vita, morcovi, dovlecel, sparanghel, ardei gras, rosii cherry, tagliatelle, sweet chilli, ghimbir, usturoi, patrunjel, vin si ulei de masline.

Ingrediente:

  • 150 g muschi de vita
  • 30 g morcovi
  • 30 g dovlecel
  • 30 g sparanghel
  • 30 g ardei gras
  • 50 g rosii cherry
  • 120 g tagliatelle
  • 40 ml sweet chilli
  • 80 g ghimbir
  • 10 g usturoi
  • 10 g patrunjel
  • 15 ml vin alb
  • 10 ml ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se curata si se taie betisoare legumele. Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie si se calesc legumele. Se adauga ghimbirul si usturoiul si se amesteca.

Se inglobeaza carnea. Se stinge cu vin alb. Se toarna soul sweet chilli. Se taie rosiile cherry si se pun in tigaie.

Intre timp, se fireb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg si se amesteca cu legumele si carnea. Se monteaza pe farfurie.

Se presara patrunjel verde si se decoreaza cu busuioc.

Tagliatelle cu muschi de vita si legume sote

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.