Tagliatelle cu muschi de vita si legume sote
PrinteazaTagliatelle cu muschi de vita si legume sote din: muschi de vita, morcovi, dovlecel, sparanghel, ardei gras, rosii cherry, tagliatelle, sweet chilli, ghimbir, usturoi, patrunjel, vin si ulei de masline.
- 150 g muschi de vita
- 30 g morcovi
- 30 g dovlecel
- 30 g sparanghel
- 30 g ardei gras
- 50 g rosii cherry
- 120 g tagliatelle
- 40 ml sweet chilli
- 80 g ghimbir
- 10 g usturoi
- 10 g patrunjel
- 15 ml vin alb
- 10 ml ulei de masline
Mod de preparare:
Se curata si se taie betisoare legumele. Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie si se calesc legumele. Se adauga ghimbirul si usturoiul si se amesteca.
Se inglobeaza carnea. Se stinge cu vin alb. Se toarna soul sweet chilli. Se taie rosiile cherry si se pun in tigaie.
Intre timp, se fireb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg si se amesteca cu legumele si carnea. Se monteaza pe farfurie.
Se presara patrunjel verde si se decoreaza cu busuioc.
Tagliatelle cu muschi de vita si legume sote
Pofta buna!