Tagliatelle cu sos curry

Printeaza

Tagliatelle cu sos curry din: tagliatelle, somon afumat, ceapa, unt, coniac, smantna, curry si sare.

Ingrediente:

  • 500 g tagliatelle
  • 200 g somon alb afumat
  • 1 ceapa
  • 2 linguri cu unt
  • 5 linguri cu coniac
  • 400 ml smantana dulce
  • 2 linguri de curry
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de cutie. încinge untul, căleşte ceapa tăiată julien până ce se înmoaie, stinge pu coniac şi adaugă praful de curry. Lasă să se înăbuşe 3-4 minute. Toarnă peste sos o cană cu apă, acoperă şi lasă să fiarbă.

Adaugă peştele tăiat în feliuţe şi smântână şi dă totul în două clocote. Potriveşte de sare şi amestecă cu pastele scurse. Ai grijă să nu clăteşti pastele cu apă! Pune totul într-un vas termorezistent şi dă cuptor, la foc iute, zece minute.

Tagliatelle cu sos curry

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa icnerc si eu sosuld e curry, sa vad cum imi iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.