Paste bolognese cu topping de branza din: tagliatelle, ulei de masline, carne de vita, ardei gras, ciuperci, ceapa, usturoi, pasta de tomate, cimbru, oregano, iere, rosii, sare, piper, branza. Ingrediente: 1 pachet tagliatelle 1 lingura ulei de masline 500gr carne tocata de vită 1 ardei gras, felii subțiri 300gr ciuperci, cuburi 1 ceapa medie, felii […]
Tagliatelle cu sos ragu
PrinteazaTagliatelle cu sos ragu din: tagliatelle, carne de vita, ulei, ceapa, usturoi, vin, sare, piper.
- 1 pachet tagliatelle
- 500 g carne de vită, tocată
- 2 linguri ulei
- 1 ceapă
- 3-4 căţei usturoi
- 50 ml vin alb
- 200 g pastă de tomate
- sare si piper
Mod de preparare:
Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi le tii la scurs.
Păstrezi apa în care au fiert.
Căleşti în ulei încins ceapa tăiată solzişori şi usturoiul zdrobit.
Când au devenit sticloase, adaugi carnea, amesteci, laşi 10 minute şi torni vinul.
Ţii să se evapore alcoolul, fără sa amesteci, apoi adaugi pasta de tomate. Potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi la foc cam 1 oră.
Pui pastele, laşi câteva clocote şi, dacă vrei sos mai mult, torni puţin din apa în care au fiert.
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Paste bolognese cu topping de branza
Tagliatelle bolognese cu verdeata
Tagliatelle bolognese cu verdeata din: morcov, telina verde, ceapa, usturoi, slaninuta afumata, carne tocata, ulei de masline, bulion, vin rosu, supa, rosii decojite, sare, piper, tagliatelle, patrunjel. Ingrediente: 1 morcov 1 fir telina verde 1 ceapa 1 catel de usturoi 50 g slaninuta impanata afumata 400 g carne tocata mixta 2-3 linguri ulei de masline […]
Pofta buna!