Tagliatelle cu spanac si nuca

Printeaza

Tagliatelle cu spanac si nuca din: spanac, tagliatelle, nuca, smantana, parmezan, usturoi, ulei de masline, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 200 g spanac
  • 400 g tagliatelle
  • 100 g nuca
  • 250 ml smantana lichida
  • 50 g parmezan
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Curăţă spanacul de codiţe şi opăreşte-l în apă cu sare. Pune-l la scurs. Fierbe pastele al dente.

Taie mărunt nuca şi feliază usturoiul. Rumeneşte-le într-o tigaie în care ai încins o lingură cu ulei de măsline

. Toarnă smântână şi adu-o la temperatura de fierbere.

Pune deasupra spanacul tocat şi amestecă. Adaugă sare şi piper, Adaugă pastele scurse, amestecă şi lasă pe foc 2-3 minute.

Serveşte tagliatellele cu parmezan ras.

 

Tagliatelle cu spanac si nuca

Tagliatelle_cu_spanac_si_nuca

Pofta buna!

 

 

Tofu – tot ce trebuie sa stii

Tofu este un aliment natural tradițional în Orientul Îndepărtat în special China. Cuvântul tofu a intrat în limba română din limba japoneză (豆腐 tōfu) care la rândul ei l-a împrumutat din chinezescul 豆腐 (sau 荳腐) dòufu, care înseamnă boabe fermentate. Tofu are în compoziție boabe de soia, apă […]

Omletă cu spanac și avocado

oua, spanac, avocado, sare, piper, ulei de masline, branza, patrunjel sau coriandru. Ingrediente: 3 ouă 100 g spanac proaspăt 1/2 avocado Sare și piper după gust Ulei de măsline pentru gătit Optional: brânză proaspătă, pătrunjel sau coriandru pentru decor   Mod de preparare: Spălați și tocați aproximativ 100 de […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.