Tofu este un aliment natural tradițional în Orientul Îndepărtat în special China. Cuvântul tofu a intrat în limba română din limba japoneză (豆腐 tōfu) care la rândul ei l-a împrumutat din chinezescul 豆腐 (sau 荳腐) dòufu, care înseamnă boabe fermentate. Tofu are în compoziție boabe de soia, apă […]
Tagliatelle cu spanac si nuca
PrinteazaTagliatelle cu spanac si nuca din: spanac, tagliatelle, nuca, smantana, parmezan, usturoi, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 200 g spanac
- 400 g tagliatelle
- 100 g nuca
- 250 ml smantana lichida
- 50 g parmezan
- 3 catei de usturoi
- ulei de masline
- sare
- piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Curăţă spanacul de codiţe şi opăreşte-l în apă cu sare. Pune-l la scurs. Fierbe pastele al dente.
Taie mărunt nuca şi feliază usturoiul. Rumeneşte-le într-o tigaie în care ai încins o lingură cu ulei de măsline
. Toarnă smântână şi adu-o la temperatura de fierbere.
Pune deasupra spanacul tocat şi amestecă. Adaugă sare şi piper, Adaugă pastele scurse, amestecă şi lasă pe foc 2-3 minute.
Serveşte tagliatellele cu parmezan ras.
Tagliatelle cu spanac si nuca
Pofta buna!
oua, spanac, avocado, sare, piper, ulei de masline, branza, patrunjel sau coriandru. Ingrediente: 3 ouă 100 g spanac proaspăt 1/2 avocado Sare și piper după gust Ulei de măsline pentru gătit Optional: brânză proaspătă, pătrunjel sau coriandru pentru decor Mod de preparare: Spălați și tocați aproximativ 100 de […]