Tagliatelle cu ton

Printeaza

Tagliatelle cu ton din: tagliatelle, ton, rosii, usturoi, vin, ulei, menta si sare.

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Pune la fiert pastele în apă clocotită cu sare, conform indicaţiilor de cutie.

Intre timp, pregăteşte peştele şi sosul. îndepărtează oasele, taie bucăţile de peştele în cubuleţe şi perpeleşte-le în ulei încins până ce se rumenesc pe toate părţile.

Feliază roşiile şi pune-le peste peşte, căleşte un pic, adaugă usturoiul tocat, un praf de sare şi dă la cuptor până ce scade sosul.

Scoate peştele din cuptor, adaugă vinul, amestecă şi pune totul peste pastele scurse şi neclătite cu apă rece.

Serveşte cu frunze de mentă proaspătă.

 

Tagliatelle cu ton

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Tagliatelle cu legume mediteraneene

tagliatelle, ulei de masline, usturoi, ceapa rosie, ardei rosu, dovlecel, rosii cherry, busuioc, oregano, sare, piper, branza feta, frunze de busuioc. Această rețetă combină tagliatellele proaspete cu o varietate de legume colorate și arome mediteraneene. Este o opțiune sănătoasă și echilibrată pentru cină sau prânz, plină de nutrienți și culoare. […]

 

 

retete

Tagliatelle negre cu somon

ceapa, usturoi, somon afumat, ulei, smantana, vin, carne de crab, file de somon, suc de lamaie, tagliatelle negre, busuioc si rosii. Ingrediente: 1 legatura de ceapa verde 1 catel de usturoi 150 g somon afumat 3 linguri ulei de floarea soarelui 300 ml smantana 100 ml vin alb 200 g […]

 

Tagliatelle cu mozzarella si nuci

Tagliatelle cu mozzarella si nuci

tagliatelle, mozzarella, ardei gras galben, ardei capia, ceapa rosie, nuca, portocale, smantana, iaurt, salata verde, marar, sare, piper. Ingrediente: 400 g tagliatelle 300 g mozzarella un ardei gras galben un ardei gras roşu un ardei capia o ceapă roşie 200 g miez de nucă două portocale 200 ml smântână […]

 

Tagliatelle cu ardei, bacon, usturoi si parmezan

Tagliatelle cu peste

tagliatelle, file de peste, ulei, pesmet, oua, faina, ardei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 400 g tagliatelle 4 fileuri de cod 150 ml ulei de măsline 1 lămâie 2 lin­guri pesmet 2 ouă 1 lingură făină 150ml suc de roşii 2 ardei iuţe 1 linguriţă cimbru uscat 1 legatura pătrunjel sare piper   […]

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.