Paste in sos de vinete din: paste, vinete, bulion, ceapa, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 300 g paste 2 vinete 2 linguri bulion o ceapă busuioc 3 linguri ulei sare piper 50 g tofu Mod de preparare: Vinetele se taie cuburi fără a le curăţa de coajă, se pun într-un castron şi se presară […]
Tagliatelle cu vinete si rosii – usor de preparat
PrinteazaTagliatelle cu vinete si rosii din: paste, vanata, rosii cherry, ceapa, usturoi, masline, ulei de masline, busuioc si sare.
Ingrediente:
- 200 g tagliatelle
- 1 vanata
- 100 g rosii
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 100 g masline
- ulei de masline
- busuioc
- sare
Mod de preparare:
Spală vânătă, şterge-o cu un şervet curat şi taie-o în felii subţiri, pe lungime.
Presară pe fiecare felie un praf de sare şi lasă să se scurgă, între timp, încinge două linguri cu ulei.
Pune căţelul de usturoi necurăţat şi zdrobit cu podul palmei. Lasă-l câteva secunde, apoi scoate-l.
In uleiul aromat, adaugă feliile de vânătă şi căleşte-le puţin. Răstoarnă pastele fierte separat şi scurse.
Adaugă măslinele şi roşiile. Potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu busuioc.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Paste cu sos de vinete cu busuioc
Paste cu sos de vinete cu busuioc din: paste, vinete, bulion, ceapa, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 300 g paste 2 vinete 2 linguri bulion o ceapă 2-3 frunzuliţe busuioc 3 linguri ulei sare piper 50 g brânză tofu Mod de preparare: Vinetele se taie cuburi fără a le curăţa de coajă, se pun […]
Tagliatelle cu crab si portocale
Tagliatelle cu crab si portocale din: tagliatelle de orez, clesti de crab, portocale, ceapa rosie, praf de boia, ulei de masline, ghimbir, coriandru, sare si piper. Ingrediente: 2 pachete tagliatelle de orez 18 cleşti de crab congelaţi 3 portocale 1 ceapă roşie 1 praf de boia mare 8 linguri ulei de măsline 1 bucăţică de […]
Pofta buna!