Taietei chinezesti

Printeaza

Taietei chinezesti din: taietei de orez, ardei, fasole, vanata, susan, ulei, sare.

Ingrediente:Taietei chinezesti

  • un pachet tăieţei de orez chinezeşti
  • 2 ardei graşi de culori diferite
  • o mână fasole păstăi fiartă
  • 1/2 vânătă
  • o lingură susan
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Vânata se taie felii şi apoi cuburi care se pun la călit la foc mare în ulei. Se adaugă ardeii tăiaţi fâşii mari şi, după ce aceştia se înmoaie, se pune şi fasolea păstăi.

Se fierb tâieţeii şi apoi, bine scurşi, se pun în tigaie şi se adaugă sare după gust. Se măreşte focul şi se mai lasă 5 minute.

Se aduc la masă cu susan deasupra.

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buni ies, cu o mana de legume, exceptionali

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.