Taietei chinezesti
PrinteazaTaietei chinezesti din: taietei de orez, ardei, fasole, vanata, susan, ulei, sare.
- un pachet tăieţei de orez chinezeşti
- 2 ardei graşi de culori diferite
- o mână fasole păstăi fiartă
- 1/2 vânătă
- o lingură susan
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Vânata se taie felii şi apoi cuburi care se pun la călit la foc mare în ulei. Se adaugă ardeii tăiaţi fâşii mari şi, după ce aceştia se înmoaie, se pune şi fasolea păstăi.
Se fierb tâieţeii şi apoi, bine scurşi, se pun în tigaie şi se adaugă sare după gust. Se măreşte focul şi se mai lasă 5 minute.
Se aduc la masă cu susan deasupra.
Pofta buna!
Foarte buni ies, cu o mana de legume, exceptionali