Tăieţei cu ciuperci
PrinteazaTăieţei cu ciuperci din: taitei, ciuperci, bacon, smantana, concentrat de vita, ceapa si patrunjel.
- 350 g taitei lati
- 200 g ciuperci albe
- 150 g bacon
- 400 ml smantana pentru gatit
- un cub concentrat de vita
- o ceapa
- 2 fire patrunjel
Mod de preparare:
Ceapa tăiată mărunt şi baconul tăiat cubulete se călesc împreună, într-o tigaie fără grăsime. Se adaugă ciupercile tăiate mărunt şi se lasă 5 minute împreună.
Condimentul se fărâmiţează între degete şi se amestecă cu smântână si apoi se toarnă peste ciuperci.
Se lasă să fiarbă 5 minute si sosul să devină gros. Tăieţeii se fierb în apă cu sare conform indicaţiilor de pe pachet, se scurg şi apoi se amestecă cu sosul de ciuperci si bacon.
Se presară cu pătrunjel si se aduc la masă.
Tăieţei cu ciuperci
Pofta buna!