Taietei cu mac si miere

Printeaza

Taietei cu mac si miere din: taietei, mac, miere, ulei, sare.

Ingrediente:Taietei_cu_mac_si_miere

  • 250 g tăieţei laţi de post
  • 100 g mac măcinat
  • miere
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăieţeii se fierb în apă cu sare după instrucţiunile de pe ambalaj, apoi se strecoară şi se amestecă cu 1-2 linguri de ulei. Se împart pe farfurii, se toarnă peste ei miere şi se presară cu mac.

Se servesc imediat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.