Taietei cu spanac

Printeaza

O reteta rapida de taietei cu spanac din: faina, oua, sare, unt,bicarbonat si spanac.Taietei cu spanac

Ingrediente:

  • 1 kg făină
  • 2 ouă
  • 1/2 kg spanac
  • sare
  • unt cât o nucă
  • 1 vârf de cuţit bicarbonat

Mod de preparare:

Spanacul curăţat şi spălat bine îl fierbi cu bicarbonat, 6-8 minute. După fierbere, îl strecori şi-l laşi să se scurgă. într-un castron pui făina, 2 ouă, sare şi spanacul fiert şi tăiat mărunt.

Din această compoziţie faci un aluat tare. Intinzi o foaie şi tai tăieţei, după preferinţă, subţiri sau mai laţi. îl laşi puţin să se usuce şi îi pui la fiert în apă clocotită, îi strecori şi îi amesteci cu unt. Ornezi cu caşcaval ras şi ouă fierte tăiate în patru.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.