Taietei cu sunca si legume

Printeaza

Taietei cu sunca si legume din: taietei, sunca, ceapa, ardei, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Taietei cu sunca si legume

  • 200 g tăieţei
  • 100 g şuncă
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi tăieţeii în apă cu puţină sare şi când sunt gata îi laşi să se scurgă într-o strecurătoare. Cureţi ceapa şi ardeiul, le tai peştişori şi le căleşti în 2-3 linguri ulei.

După ce s-a înmuiat potriveşti de sare şi piper şi le adaugi peste tăieţei. Pui şi şunca tăiată bucăţele, torni puţin ulei şi mâncarea e gata. Presărate cu mărar fin tocat.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Angela Constantin

    Astea sunt un fel de paste cu sunca si legume, nu-i asa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.