Taietei cu legume si porc

Printeaza

Taietei cu legume si porc din: taietei de orez, muschi de porc, creveti, usturoi, varza, morcov, ceapa, sos de soia, sos de stridii, zahar, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 1 pungă tăietei de orez chinezesti
  • 100 g muşchi de porc
  • 5 creveti decongelati
  • 3 cătei usturoi
  • 200 g varză
  • 1/2 morcov
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 lingură sos de soia
  • 1 lingură sos de stridii
  • 1/2 lingurită zahăr
  • 2 linguri apă
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăieţeii se pun în apă fierbinte si se lasă 5 minute. Apoi, se trec de mai multe ori sub jet de apă rece si se pun la scurs.

Într-o tigaie încăpătoare se încinge uleiul si se căleşte usturoiul tăiat mărunt până ce devine maroniu, fără să se ardă.

pun carnea tăiată fâşii subţiri, creveţii, se amestecă si se tin pe foc 2 minute. adaugă morcovul ras si varza tăiată fidelută.

adaugă sosurile de soia, de stridii, tăieteii, sarea şi apa.

Se tine totul la foc mare amestecând încă 5 minute. Se pune ceapa verde tăiată mai mare, se trage de pe foc si se serveste.

 

Taietei cu legume si porc

Taietei_cu_legume_si_porc

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Lebăr de Casă – Savoare și Tradiție Românească

Lebăr de Casă – Savoare și Tradiție Românească din: ficat de porc, carne de porc, slanina, ceapa, usturoi, sare, piper negru, boia de ardei, maghiran, mate de porc. Această rețetă de lebăr de casă vă va transporta în inima tradițiilor culinare românești. Preparat cu ingrediente proaspete și multă pasiune, fiecare porție de lebăr este o […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.