Taietei de spanac cu soia

Printeaza

Taietei de spanac cu soia din: dovleac, spanac, taietei, ulei, miere, sos de soia, susan.

Ingrediente:

  • 600 g dovleac
  • 100 g frunze de spanac proaspăt
  • 250 g tăieţei laţi de orez
  • 4 linguri ulei vegetal
  • 2 linguri miere
  • 8 linguri sos de soia
  • 2 linguri susan

 

Mod de preparare:

Se curăţă dovleacul, se îndepărtează seminţele, iar pulpa fructului se taie felii.

Spanacul se curăţă, se spală bine sub jet de apă şi se lasă să se scurgă.

Tăieţeii de orez se fierb în apă, se amestecă bine, pentru a nu se lipi. Apoi se scot din wok si se clătesc cu apă rece.

Se încinge uleiul în wok şi se prăjesc feliile de dovleac. Se sting cu miere şi sos de soia si se lasă la fiert până devin sirop.

Apoi, se adaugă tăieţeii deja fierţi, se amestecă cu grijă până se încălzesc.

Se fierbe până când se înmoaie spanacul. Se serveşte presărat cu susan.

 

Taietei de spanac cu soia

Taietei_de_spanac_cu_soia

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.