Tăieţei Yakisoba cu legume

Printeaza

Se fierb al dente 200g de tăieţei japonezi soba în apă sărată. Se scurg şi se clătesc sub jet de apă rece. Se amestecă 2 linguri de sos de ardei iute, 2 linguri de vin dulce japonez şi 2 linguri de sos de soia cu 1 lingură de apă. Se încinge 1 linguriţă ulei de susan într-un wok mare şi se adaugă 1 lingură de ghimbir dat prin râzătoare.

Se amestecă 2-3 minute, apoi se adaugă 2 morcovi mari, tăiaţi în felii fine, 1/2 varză creaţă şi 1 ceapă roşie tăiată felii. Se călesc până se înmoaie, cam 3 minute, apoi se adaugă tăiţeii. Se prăjesc şi se amestecă continuu câteva minute, până s-au încălzit toate ingredientele, apoi se adaugă sosul.

Se amestecă în continuare până când toate ingredientele s-au încins, iar sosul s-a îngroşat.

Tăieţei Yakisoba cu legume

Tăieţei Yakisoba cu legume

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • yakisoba reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.