Tăieţei Yakisoba cu legume
PrinteazaSe fierb al dente 200g de tăieţei japonezi soba în apă sărată. Se scurg şi se clătesc sub jet de apă rece. Se amestecă 2 linguri de sos de ardei iute, 2 linguri de vin dulce japonez şi 2 linguri de sos de soia cu 1 lingură de apă. Se încinge 1 linguriţă ulei de susan într-un wok mare şi se adaugă 1 lingură de ghimbir dat prin râzătoare.
Se amestecă 2-3 minute, apoi se adaugă 2 morcovi mari, tăiaţi în felii fine, 1/2 varză creaţă şi 1 ceapă roşie tăiată felii. Se călesc până se înmoaie, cam 3 minute, apoi se adaugă tăiţeii. Se prăjesc şi se amestecă continuu câteva minute, până s-au încălzit toate ingredientele, apoi se adaugă sosul.
Se amestecă în continuare până când toate ingredientele s-au încins, iar sosul s-a îngroşat.
Tăieţei Yakisoba cu legume
Pofta buna!
Incoming search terms:
- yakisoba reteta