Taitei cu branza cu branza de vaci si telemea

Printeaza

Taitei cu branza cu branza de vaci si telemea din: taitei, oua, faina, zahar pudra, branza de vaci, telemea, zahar vanilat, stafide, sare, unt.

Ingrediente

  • 1 pachet tăiţei laţi, cu ou
  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • 150 g zahăr pudră
  • 150 g brânză de vaci
  • 100 g telemea
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 mână stafide
  • sare
  • unt pentru tavă

 

Mod de preparare Taitei cu branza cu branza de vaci si telemea:

Fierbi tăiţeii în apă clocotită cu sare şi cu o lingură ulei, astfel încât să rămână puţin tari. între timp, brânza de vaci pasată, şi telemeaua dată pe răzătoarea cu ochiuri mari, le amesteci bine cu ouăle bătute, cu zahărul pudră, făina, zahărul vanilat şi cu stafidele.

Intr-o tavă dreptunghiu­lară, unsă bine cu unt, pui un strat de tăiţei, pe care îl acoperi uniform cu trei sferturi din umplutură.

Pui al doilea strat de tăiţei şi dai la cuptor, la foc mic, pentru 15 mi­nute. Scoţi preparatul din cuptor, adaugi restul de umplutură şi mai dai la cuptor până se rumeneşte.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.