Tăiţei cu branză si smantană

Printeaza

Tăiţei cu branză si smantană

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • făină cât cuprinde
  • sare după gust
  • 500 g brânză de vaci
  • 500 g smân­tână
  • 2 legături mărar verde

 

Mod de preparare:

Tăiţei cu branză si smantană: Frămânţi un aluat vârtos din cele 2 ouă frecate, în prealabil, cu puţină sare şi făină cât cuprinde. Intinzi o foaie foarte subţire, apoi o rulezi şi tai fâşii cât mai subţiri.

Astfel ai obţinut tăieţei.

Ii fierbi în apă cu sare, apoi îi strecori şi îi clăteşti cu apă rece. In mijlocul unui platou aşezi brânza de vaci, iar pe margini aranjezi tăieţeii.

Ornezi cu smântână şi presari mărarul spălat şi tocat fin.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.