Taitei cu branza si stafide

Printeaza

Taitei cu branza si stafide din: taitei, branza, stafide, oua, zahar, smantana.

Ingrediente:

  • 250 g tăiţei cu ou
  • 300 g brânză de burduf sau brânză dulce
  • stafide
  • 2 ouă
  • 4 linguri cu zahăr
  • smântână

 

Mod de preparare:

Taitei cu branza si stafide: Fierbeţi tăiiţeii 15 min, spălaţi-i şi scurgeţi-i. Ungeţi o tavă cu unt, aşezaţi jumătate din tăiţei, puneţi brânza amestecată cu ou, presăraţi cu stafide, îndulciţi cu zahăr.

Acoperiţi cu tăiţei, turnaţi peste budincă smântână şi daţi la cuptor 30 min. Serviţi budinca după ce s-a răcit, tăiată felii mari.

 

Pofta buna!

 

 

Oaie cu Sos de Vin Rosu

Oaie cu Sos de Vin Rosu: O Delicatesa Rafinate si Savuroasa. Carnea de oaie este o sursa excelenta de proteine de inalta calitate. De asemenea, este bogata in fier, care este crucial pentru transportul oxigenului in sange si prevenirea anemiei. Descopera cum sa prepari oaie cu sos de vin rosu, un fel de mancare care […]

Isabella’s Islay: Cel Mai Scump Whisky din Lume

Isabella’s Islay: Cel Mai Scump Whisky din Lume – Isabella’s Islay este nu doar un whisky, ci și un simbol al luxului și rafinamentului. Lansat de Luxury Beverage Company, acest whisky reprezintă apogeul măiestriei în producția de băuturi spirtoase. Denumirea sa provine de la insula Islay, renumită pentru producția de whiskyuri de înaltă calitate, recunoscute […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.