Taitei cu branza

Printeaza

Taitei cu branza din: ou, faina, sare, unt, branza dulce, stafide, zahar.

Ingrediente:Taitei cu branza

  • 1 ou
  • faina
  • 1 lingurita cu sare
  • 2 linguri cu unt
  • 200 g branza dulce
  • stafide
  • 2 linguri cu zahar

 

Mod de preparare:

Se framanta un aluat dintr-un ou, apa cat incape in coaja de ou, sare si faina cat cuprinde.

Aluatul framantat 10 minute se intinde subtire, se taie patrate sau dreptunghiuri care se pun la fiert in apa care clocoteste.

Se scot dupa 20 minute, se scurg, se pun in forma unsa cu unt. Branza se bate cu ou si zahar si se amesteca stafidele.

Se rastoarna amestecul peste paste. Se omogenizeaza usor, apoi se pune forma in cuptor pentru 30 minute.

Se serveste calda, cu sau fara zahar.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.