Taitei cu varza acra: varza acra, ceapa, taitei de casa, pasta de tomate, ulei, cimbru, sare, boia. Ingrediente: 1 varză mare acră 4 cepe 500 g tăiţei de casă 2 linguri pastă de tomate 2 linguri ulei puţin cimbru 1 linguriţă de sare 1 lingură boia de ardei dulce Mod de preparare: Pui pastele […]
Taitei cu carne de vita si ciuperci
PrinteazaTaitei cu carne de vita si ciuperci din: carne de vita, otet, zahar, sos de soia, ulei, ciuperci, ceapa verde, fasole, taietei, chilli, caju.
- 2×220 g carne pentru friptura
- 50 ml otet de vin roşu
- 50 g zahăr
- 3 linguri sos de soia
- 1 lingură ulei de floarea soarelui
- 300 g amestec de ciuperci, tăiate felii
- 6 fire ceapă verde
- 200 g fasole verde
- 300 g tăietei
- un praf de chilii
- 4 linguri caju rumenit, tocat
Mod de preparare:
Unge carnea cu amestecul de oţet şi zahăr, stropeşte cu sosul de soia şi dă la rece.
Încinge uleiul în vasul adâncit, wok, şi prăjeşte amestecând continuu ciupercile, ceapa verde şi fasolea verde 3-4 min, până când se pătrund, dar nu complet. Lasă deoparte pe platou.
Adaugă carne în vas şi prăjeşte la fel 2-3 min, apoi ia-o din vas şi las-o alături de legume.
Intre timp, fierbe tăieţeii conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj, apoi scurge-i de lichid.
Micşorează flacăra, toarnă marinata de la carne si fierbe 2-3 min.
Adaugă tăieţeii apoi adaugă legumele şi carnea. Presară ceapa verde, chilii şi caju şi serveşte.
Taitei cu carne de vita si ciuperci
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftelute cu taitei din: ceapa, ciuperci, carne de vita tocata, patrunjel, branza pecorino, pasta de tomate, sare, iper, boia, usturoi, ulei, conserva de tomate, taietei cu ou, busuioc. Ingrediente: 2 cepe 50 g ciuperci 200 g carne de vită tocată 1/2 legătură de pătrunjel proaspăt tocat 1 lingură de brânză pecorino proaspăt rasă 2 linguri de […]
Pofta buna!