Paste cu ciuperci şi piept de curcan în sos de smântână din: taitei, sare, ceapa, usturoi, ciuperci asortate, piept de curcan, ulei de masline, cimbru, piper, otet aromat, smantana. Ingrediente: 350 g taitei lati sare 1 ceapa 1 catel de usturoi 400 g ciuperci asortate (iutari, galbiori, pleurotus, hribi) 1 piept de curcan 2 linguri […]
Taitei de casa cu hribi
PrinteazaTaitei de casa cu hribi din: hribi, unt, faina, oua, apa, supa de legume, sare, piper alb.
- hribi
- unt
- faina
- oua
- apa
- supa de legume
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
Cureţi hribii şi pe cei mari îi tai în bucăţi mai mici, iar pe cei mici îi tai în două sau în patru.
Este bine şi frumos să se vadă forma de hrib. Pui hribii la fiert în unt, în oala descoperită si apoi acoperită, la foc mic, până sunt buni de mâncat.
Nu trebuie să pui sare. Odată fierţi, îi poţi păstra în borcane închise şi sterilizate.
Pregăteşti tăieţei de casă cu ouă de casă. Faci tăieţei puţin mai groşi şi îi tai mai laţi (1 cm). Tăieţeii îi fierbi întâi într-un fond de legume.
Inainte de a fi gata, îi scoţi în strecurătoare şi îi pui la ultimul fiert, împreună cu hribii care sunt fierbinţi, în unt.
Pui sare şi piper cu grijă, pentru că important este gustul hribilor şi al tăieţeilor.
Taitei de casa cu hribi
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Paste cu ciuperci şi piept de curcan în sos de smântână
Drob de hribi
Drob de hribi din: foi de placinta, hribi, ceapa verde, ulei, marar, patrunjel verde, oua, sare si piper. Ingrediente: 500 g foi de placinte 1 kg hribi 1 legatura ceapa verde 250 ml ulei faina 1 legatura marar 1 legatura patrunjel verde 2 oua sare piper Mod de preparare: Spălaţi hribii în mai multe […]
Pofta buna!