Taitei chinezesti cu carne de vita, ghimbir si legume

Printeaza

Taitei chinezesti cu carne de vita, ghimbir si legume din: taitei chinezesti (noodles), ulei susan, ulei, usturoi, ghimbir, morcovi, dovlecel, carne de vită, sos de soia, zahar brun, sare.

Taitei_chinezesti_cu_carne_de_vita_ghimbir_si_legume

Ingrediente:

  • 1 pachet taitei chinezesti (noodles)
  • 1 linguriţă ulei susan
  • 1 lingură ulei
  • 4 căţei usturoi, pisaţi
  • 1 lingură ghimbir răzuit
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 500 g carne de vită, tăiată fâşii mici şi subţiri
  • 3 linguri sos de soia
  • 12 linguri zahăr brun
  • sare

Mod de preparare:

Fierbi apă cu sare într-o oală mai mare. Pui tăiţeii chinezeşti (poţi folosi, în loc de tăiţei chinezeşti, fidea fără ou) şi îi laşi pe foc con­form instrucţiunilor de pe ambalaj.

Ii scurgi şi îi muţi în alt vas, îi stropeşti cu uleiul de susan şi amesteci. Acoperi vasul pentru a-i păstra calzi. Incingi uleiul într-o tigaie mare, la foc iute.

Pui usturoiul şi ghimbirul şi laşi 30 de secun­de. Adaugi legumele spălate, curăţate şi tăiate cum vrei.  Le prăjeşti în uleiul încins cam 3 minute. Adaugi fâşiile de car­ne şi amesteci până se pătrund bine.

Combini sosul de soia. cu zahărul brun într-un vas mic, până se dizolvă zahărul. Torni amestecul peste tăiţei, pui to­tul în tigaie şi combini cu legu­mele şi carnea. Mai laşi pe foc 3 minute. Serveşti cald.

Taitei chinezesti cu carne de vita, ghimbir si legume

Taitei_chinezesti_cu_carne_de_vita_ghimbir_si_legume

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buni taiteii astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.