Taitei chinezesti cu ciuperci sotate
PrinteazaTaitei chinezesti cu ciuperci sotate din: ciuperci, miere, usturoi, ulei, ceapa, soso de soia, taitei.
- 500 g ciuperci amestecate
- 2 linguri ulei de floarea-soarelui
- un fir ceapă verde
- un căţel usturoi
- 1 1/2 linguri miere
- câteva fire coriandru
- 3 linguri sos de soia
- 300 g tăiţei chinezeşti
Mod de preparare:
Se încing 2 linguri de ulei şi se pun ciupercile. Se reduce focul şi se lasă 10 minute amestecând până ce se evaporă apa. Se scot într-un bol. Se adaugă în tigaie uleiul rămas. Ceapa verde şi usturoiul curăţate şi tocate se călesc 2 minute.
Intr-un castron se amestecă mierea şi sosul de soia.
Se pun ciupercile în tigaie, peste ceapa şi usturoiul călite, se adaugă amestecul de soia şi miere, se lasă un minut, se adaugă coriandrul şi se servesc cu tăieţei chinezeşti fierţi în prealabil conform indicaţiilor de pe pachet.
Pofta buna!