Taitei cu creveti si pastai

Printeaza

Taitei cu creveti si pastai din: taietei, sare, pastai, ceapa, chili, ulei, crevete, oua, sos de soia.

 

Ingrediente:Taitei_cu_creveti_si_pastai

  • 250 g tăieţei de ou chinezeşti
  • sare
  • 300 g păstăi de mazăre dulce
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 2 chili verzi mici
  • 2 linguri ulei de susan
  • 250 g cocktail cu crevete
  • 2 linguri sos de soia de culoare deschisă
  • 2 linguri sos de chili dulce-acrişor
  • 6 ouă

 

Mod de preparare:

Se fierb tăieţeii de ou în apă cu sare conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se rup vârfurile păstăilor de mazăre, apoi se spală, se scurg şi se taie în jumătate.

Se spală ceapa verde, se curăţă si se taie rondele subţiri. Chili se spală, se scurg de apă şi se taie felii subţiri.

Se încinge uleiul de susan în wok şi se prăjeşte ceapa verde. Se adaugă mai întâi păstăile de mazăre, apoi feliile de chili. La final, se adaugă tăieţeii şi se lasă încă 3 minute la prăjit.

Se adaugă crevetele şi se condimentează cu sos de soia şi cu sos de chili.

Tăieţeii se dau la o parte în wok, iar în mijloc se toarnă ouăle bătute.

Se amestecă şi se lasă să se închege puţin, apoi se amestecă cu tăieţeii prăjiţi.

Taitei cu creveti si pastai

Taitei_cu_creveti_si_pastai

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Budinca de taitei cu branza de vaci

Budinca de taitei cu branza de vaci

Budinca de taitei cu branza de vaci din: taitei, ou, zahar, lapte, branza, lamaie, sare, unt. Ingrediente: 200 g tăiţei 1 albuş 1 lingură cu zahăr 1 pahar cu lapte 100 g brânză dulce de vaci coajă de lămâie sare 1 limguriţă cu unt   Mod de preparare: Fierbeţi tăiţeii în apă care clocoteşte 15 […]

Reteta taitei picanti

Reteta taitei picanti

Reteta taitei picanti din: faina, margarina, sare, taitei, varza, ceapa, ulei, bulion, piper. Ingrediente: 250 g făină 100 g margarină sare apă – pentru tăiţei sau 200 g tăiţei din comerţ 1/2 varză murată 1 ceapă 1 ceaşcă mare cu ulei 1 lingură cu bulion de roşii sare piper măcinat   Mod de preparare: Cerneţi […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.