Taitei cu busuioc si curry in stil indian

Printeaza

Taitei cu busuioc si curry in stil indian din: miez de nucă de cocos tânără, nucă de cocos deshidratată, suc de nucă de cocos tânără, curry praf, curcuma, busuioc, tăieţei de alge.

Taitei cu busuioc si curry in stil indian

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de miez de nucă de cocos tânără
  • 1/4 ceaşcă de nucă de cocos deshidratată
  • 1/2 ceaşcă de suc de nucă de cocos tânără
  • 1lingură de curry praf
  • 1/4 linguriţă de curcuma
  • 2 linguri de busuioc proaspăt, mărunţit
  • 1/2 pachet de tăieţei de alge, înmuiaţi în apă

Mod de preparare:

Intr-un mixer, amestecaţi laolaltă miezul de nucă de cocos, nuca de cocos deshidratată, sucul de nucă de cocos şi curcuma, până se omogenizează. La sfârşit, amestecaţi busuiocul.

Impărţiţi tăieţeii de kelp în vasele de servit. Turnaţi sosul peste tăieţei şi amestecaţi bine, pentru a înveli tăieteii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.