Taitei cu carne de pui
PrinteazaTaitei cu carne de pui din: piept de pui, unt, sare, piper, taitei, patrunjel, veapa, smantana, supa de legume si faina.
- 4 bucati piept de pui file (a circa 150 g)
- 2 linguri unt
- sare
- piper
- taitei
- cate 1 legatura patrunjel si ceapa
- 100 ml smantana
- 300 ml supa de legume (instant)
- 1 lingura faina
Mod de preparare:
Se spala carnea, se sterge cu un servet de bucatarie si se prajeste timp de 15-18 minute in unt topit. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se ia de pe foc si se pastreaza la cald. taiteii se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se lasa sa se scurga.
Se spala verdeata, se scutura si se toaca foarte fin. Se amesteca cu smantana, pana se omogenizeaza. Supa si smantana cu verdeata se toarna peste zeama de carne. Se incalzesc, se ingroasa cu faina, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se taie carnea felii, se garniseste cu taitei si cu sosul cu verdeata. Se orneaza pe deasupra cu putin verdeata.
Taitei cu carne de pui
Pofta buna!
Imi plac taitei cu carne
Folosesti cam mult pastele, nu sunt chiar asa de bune