Taitei cu nuci si peltea de coacaze

Printeaza

Taitei cu nuci si peltea de coacaze din: taitei, nuci, peltea, zahar, unt.

Ingrediente:Taitei cu nuci si peltea de coacaze

  • 80 g tăiţei
  • 1 lingură nuci măcinate
  • 1 lingură peltea de coacăze sau zmeură
  • 1 linguriţă zahăr
  • 5 g unt

 

Mod de preparare:

Se fierb tăiţeii în apă clocotită 10-12 minute, se strecoară, se clătesc cu apă călduţă, se strecoară din nou şi se lasă să se scurgă.

Se amestecă cu untul topit, pelteaua şi se servesc cu nucile ames­tecate cu zahărul puse deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.