Taitei cu somon
PrinteazaO reteta de taitei cu somon din: somon, taitei, sare, spanac, ulei, smantana, piper si suc de lamaie.
- 500 g somon congelat
- 500 g taitei lati
- sare
- 300 g spanac congelat
- 3 linguri de ulei
- 250 g smantana
- piper
- 2 linguri suc de lamaie
Mod de preparare:
Se lasă să se decongeleze somonul. Se fierb tăiţeii într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se taie somonul cuburi. Se decongelează spanacul în ulei încins, într-o tigaie, şi se acoperă cu un capac; se lasă să fiarbă înăbuşit circa 3-4 minute la foc mijlociu.
Se condimentează cu sare, piper şi suc de lămâie. Se trec pastele prin jet de apă rece, se lasă să se scurgă şi se amestecă împreună cu spanacul şi somonul. Se servesc.
Taitei cu somon
Pofta buna!