Taitei cu spanac

Printeaza

Taitei cu spanac din: taitei, spanac, unt, sos tomat.

Ingrediente:Taitei cu spanac

  • 80 g tâiţei
  • 100 g spanac fiert
  • 5 g unt
  • sos tomat

 

 

Mod de preparare:

Spanacul se curăţă, se spală în mai multe ape reci şi se fierbe în apă.

Se scurge, se toacă mărunt şi se amestecă cu tăiţeii fierţi şi untul.

Se servesc cu sos tomat, fără sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.