Taitei cu varza

Printeaza

 Taitei cu varza

Ingrediente:Taitei cu varza

  • 1 varză potrivită
  • 1 1/2 lingură untură
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper

Aluat de tăiţei :

  • 1 ou
  • 200 g făină
  • putină apă

Mod de preparare:

Luăm o varză dulce, o tăiem mărunt, o presărăm cu sare şi o lăsăm cîtvâ timp. Punem într-o cratiţă ceapă tăiată mă­runt şi o prăjim nelăsînd-o să-şi schimbe culoarea. Stoarcem varza, o punem in cratiţa cu ceapă şi o rumenim pînă scade zeama de tot, rămînînd numai varza gra­să.

Facem o foaie de tăiţei pe care o tăiem în pătrăţele de 1 cm. Fier­bem tăiţeii într-o oală cu apă sărată, îi strecurăm şi îi lăsăm să se scurgă bine.

Apoi amestecăm tăiţeii cu varza, pre­sărăm piper plsat, după gust, şi servim la masă foarte fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.