Taitei de orez cu sos picant

Printeaza

Taitei de orez cu sos picant din: sos de rosii, usturoi, ceapa, fulgi de ardei rosu, apa, piper, patrunjel, busuioc, oregano, sos worcestershire, otet, sare, parmezan, ulei de masline, taitei de orez.

Ingrediente :Taitei de orez cu sos picant

  • 2 cutii de sos de roșii
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • ½ ceasca cubulete ceapa
  • ¼ lingurita fulgi de ardei rosu
  • ½ cana de apa
  • ¼ lingurita piper
  • ½ lingurita patrunjel uscat
  • ½ lingurita busuioc uscat
  • ½ lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita sos Worcestershire
  • 1 lingurita otet
  • ¼ lingurita de sare
  • parmezan ras
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 pachet taitei de orez

 

Mod de preparare:

Adaugati uleiul de masline intr-o oala si adaugați ceapa cubulete, amestecati continuu. Dupa cateva minute adaugati usturoiul si mai gatiti 1-2 minute.

Adaugați fulgi de ardei rosu si amestecati in continuare . Apoi se adauga sos de rosii, apa, piper , patrunjel uscat , busuioc uscat și oregano uscat . Se amesteca bine.

Adaugati sosul Worcestershire si otet . Adaugati o mana de parmezan . Se amesteca toate ingredientele impreuna si se adauga sare. Fierbeti la foc mic timp de 45-60 minute.

Cu aproximativ 5 minute inainte de servire, adaugați pastele in apa clocotita si gatiti 2-3 minute. Scurgeți pastele și se servesc imedait cu sos picant de rosii.

Garnisiti cu parmezan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.