Taitei de orez cu sos picant
PrinteazaTaitei de orez cu sos picant din: sos de rosii, usturoi, ceapa, fulgi de ardei rosu, apa, piper, patrunjel, busuioc, oregano, sos worcestershire, otet, sare, parmezan, ulei de masline, taitei de orez.
- 2 cutii de sos de roșii
- 1 catel de usturoi, tocat
- ½ ceasca cubulete ceapa
- ¼ lingurita fulgi de ardei rosu
- ½ cana de apa
- ¼ lingurita piper
- ½ lingurita patrunjel uscat
- ½ lingurita busuioc uscat
- ½ lingurita oregano uscat
- 1 lingurita sos Worcestershire
- 1 lingurita otet
- ¼ lingurita de sare
- parmezan ras
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 pachet taitei de orez
Mod de preparare:
Adaugati uleiul de masline intr-o oala si adaugați ceapa cubulete, amestecati continuu. Dupa cateva minute adaugati usturoiul si mai gatiti 1-2 minute.
Adaugați fulgi de ardei rosu si amestecati in continuare . Apoi se adauga sos de rosii, apa, piper , patrunjel uscat , busuioc uscat și oregano uscat . Se amesteca bine.
Adaugati sosul Worcestershire si otet . Adaugati o mana de parmezan . Se amesteca toate ingredientele impreuna si se adauga sare. Fierbeti la foc mic timp de 45-60 minute.
Cu aproximativ 5 minute inainte de servire, adaugați pastele in apa clocotita si gatiti 2-3 minute. Scurgeți pastele și se servesc imedait cu sos picant de rosii.
Garnisiti cu parmezan.
Pofta buna!