Taitei framantati pentru supe

Printeaza

Taitei framantati pentru supe din: făină, ou.

 

Ingrediente:

  • 150 g făină
  • 1 ou

 

 

Mod de preparare:

Taitei framantati pentru supe: Se frământă oul cu atâta făină cât să .se obţină o cocă tare, elastică. Se întinde o foaie foarte subţire.

Din aceasta se pot tăia apoi tăiţei înguşti, laţi, în formă de pătrăţele sau melcişori.

Se fierb câteva minute în supa în fierbere. Pot fi păstraţi uscaţi şi pentru la iarnă.

Trebuie să fie păstraţi la loc uscat (dacă nu se întinde coca, ci se face puţin mai tare, atunci se poate da pe răzătoarea cu găuri mari).

 

Pofta buna!

 

 

Ceai de Coada-Calului cu Flori de Tei

Ceai de Coada-Calului cu Flori de Tei din: coada calului, flori de tei, apa. În agitația vieții cotidiene, găsirea unui moment de liniște și relaxare devine esențială pentru sănătatea noastră mentală și fizică. Ceaiul de coada-calului cu flori de tei reprezintă nu doar o băutură caldă și reconfortantă, ci și un aliat de încredere în […]

Infuzie Naturală pentru Îngrijirea Părului cu Coada-Calului

Infuzie Naturală pentru Îngrijirea Părului cu Coada-Calului din coada calului, apa. În căutarea soluțiilor naturale pentru îngrijirea părului, infuziile pe bază de plante câștigă teren datorită beneficiilor lor multiple și accesibilității. Una dintre cele mai apreciate astfel de infuzii este cea preparată cu coada-calului, o plantă recunoscută pentru proprietățile sale de întărire și regenerare a […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.