Taitei gratinati

Printeaza

Taitei gratinati din: taitei, sare, rosii decojite, ceapa, ulei, bulion, supa de legume, cimbru, piper, zahar si cascaval.

Ingrediente:Retete_1

  • 400 g taitei lati
  • sare
  • 600 g rosii decojite
  • 2 cepe
  • 2-3 linguri ulei
  • 4 linguri bulion
  • 200 ml supa de legume
  • 1 lingurita cimbru
  • piper
  • 1/2 lingurita zahar
  • 200 g cascaval

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele conform Instrucţiunilor de pe plic şi le pui la scurs. Opăreşti şl decojeşti roşiile, apoi le tai cubuleţe.

Toci ceapa şi o căleşti puţin în ulei, adaugi bulionul şi laşi 2 minute să clocotească împreună, apoi adaugi supa, cimbrul, sarea, piperul şi zahărul.

Laşi la fiert circa 15 minute, adaugi roşiile şi mai laşi 2-3 minute apoi le dai deoparte.

Amesteci pastele cu sosul şi 100 g caşcaval dat pe râzătoare, pui compoziţia într-o formă rezistentă la foc, unsă cu unt sau ulei, presari şi restul de caşcaval şi dai la cuptor pentru 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Au iesit buni taiteii gratinati?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.