Taitei in stil asiatic
PrinteazaTaitei in stil asiatic din: morcovi, fasole verde, praz, ulei, sare, piper, taitei, oua, patrunjel, sos de soia si supa de legume.
- 300 g morcovi
- 250 g fasole verde
- 500 g praz
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 300 g taitei
- 2 oua
- 1 lingura patrunjel tocat
- 4 linguri sos de soia
- 300 ml supa de legume (instant)
Mod de preparare:
Se spala si se curata legumele. Se taie in fasii subtiri. Se incinge o lingura de ulei, in care se calesc 5 minute legumele. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fierb taiteii conform indicatiilor de pe pachet. Se bate oul cu patrunjelul tocat, sare si piper.
Se prajesc doua omlete subtiri in restul de ulei bine incins in prealabil, intr-o tigaie. Omeltele se ruelaza si se taie felii. Peste legume se toarna sosuld e soia amestecat cu supa si se lasa sa fiarba. Taiteii se scurg, se trec prin apa rece si se servesc alaturi de legume.
Rulourile de omleta se asaza peste legume. Se condimenteaza totul cu piper si se orneaza cu verdeata, dupa gust.
Taitei in stil asiatic
Pofta buna!