Taitei cu lapte

Printeaza

Taitei cu lapte din: taitei, lapte, unt, nuca, mac, miere, scortisoara, zahar.

Ingrediente:

  • taitei
  • 1 1 lapte
  • 1 bucăfică unt
  • nucă
  • mac
  • miere de albine
  • scor­ţişoară
  • zahăr

 

Mod de preparare:

Taitei cu lapte: Pregătim din timp tăiţei tăiaţi subţire.

Punem la fiert laptele. Cînd se umflă, adăugăm tăiţeii şi îi fierbem încet. Sînt gata în 20-30 minute. După ce fierb, pu­nem tăiţeii într-o cratiţa cu o bucăţică de unt şi îi lăsăm puţin să ia aromă de unt.

Presaram peste ei puţină nucă ames­tecată cu mac şi cu puţină miere de al­bine, după gust.

Amestecăm bine tăiţeii, îi scoatem într-o farfurie, le dăm un praf de scorţişoară şi zahăr, şi îi servim.

 

Pofta buna!

 

 

 

Tinctură de Echinacea pentru Imunitate

Tinctură de Echinacea pentru Imunitate din: echinacea, alcool, apa distilata, stila, tifon. O puteți pregăti acasă pentru a beneficia de proprietățile acestei plante pentru sistemul imunitar Ingrediente: 1 pumn de rădăcină și/sau floare de echinacea uscată sau proaspătă 240 ml (1 cană) de alcool de țuică sau vodcă (cu un conținut de alcool de cel […]

Tobă de Porc Aromată – Rețetă Tradițională

Tobă de Porc Aromată – Rețetă Tradițională din: inima de porc, limba de porc, carne de porc, mat gros, sare, piper, boia, usturoi, coriandru, chimion, orez. Descoperiți o rețetă modernizată de tobă de porc, un deliciu al bucătăriei românești, acum îmbogățită cu o selecție de condimente aromate. Această rețetă combină tradiția cu un aer modern, […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.