Tinctură de Echinacea pentru Imunitate din: echinacea, alcool, apa distilata, stila, tifon. O puteți pregăti acasă pentru a beneficia de proprietățile acestei plante pentru sistemul imunitar Ingrediente: 1 pumn de rădăcină și/sau floare de echinacea uscată sau proaspătă 240 ml (1 cană) de alcool de țuică sau vodcă (cu un conținut de alcool de cel […]
Taitei cu lapte
PrinteazaTaitei cu lapte din: taitei, lapte, unt, nuca, mac, miere, scortisoara, zahar.
Ingrediente:
- taitei
- 1 1 lapte
- 1 bucăfică unt
- nucă
- mac
- miere de albine
- scorţişoară
- zahăr
Mod de preparare:
Taitei cu lapte: Pregătim din timp tăiţei tăiaţi subţire.
Punem la fiert laptele. Cînd se umflă, adăugăm tăiţeii şi îi fierbem încet. Sînt gata în 20-30 minute. După ce fierb, punem tăiţeii într-o cratiţa cu o bucăţică de unt şi îi lăsăm puţin să ia aromă de unt.
Presaram peste ei puţină nucă amestecată cu mac şi cu puţină miere de albine, după gust.
Amestecăm bine tăiţeii, îi scoatem într-o farfurie, le dăm un praf de scorţişoară şi zahăr, şi îi servim.
Pofta buna!
Tobă de Porc Aromată – Rețetă Tradițională
Tobă de Porc Aromată – Rețetă Tradițională din: inima de porc, limba de porc, carne de porc, mat gros, sare, piper, boia, usturoi, coriandru, chimion, orez. Descoperiți o rețetă modernizată de tobă de porc, un deliciu al bucătăriei românești, acum îmbogățită cu o selecție de condimente aromate. Această rețetă combină tradiția cu un aer modern, […]