Taitei cu legume picante

Printeaza

Taitei cu legume picante din: supa de vita, usturoi, ghimbir, ardei iute, suc de limeta, sos teriyaki, morcovi, ceapa verde, varza alba, broccoli, fidea cu ou, ulei de arahide, miere, seminte de susan, sos de soia, piper.

Ingrediente:Taitei_cu_legume_picante

  • 400 g supa de vita
  • 1 catel de usturoi
  • 2-3 cm ghimbir
  • 1 ardei iute rosu
  • sucul de la 1 limeta
  • 4-5 linguri sos Teriyaki
  • 2 morcovi
  • 4 cepe verzi
  • 200 g varza alba
  • 300 g broccoli
  • 350 g fidea chinezeasca cu ou
  • 2 linguri ulei de arahide
  • 1-2 linguri miere
  • 2 lingurite seminte de susan
  • 2-3 linguri sos de soia
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie carnea fâşii. Se toacă usturoiul şi ghimbirul. Se spală ardeiul iute, se curăţă de cotoare, de pieliţele albe şi de seminţe şi pulpa se toacă.

Se amestecă împreuna cu suc de limetă, usturoi, ghimbir şi Teriyaki; se adaugă la carne, se amestecă şi se lasă la frigider cca 2 ore.

Se taie morcovii felii, iar ceapa verde se taie rondele. Se toacă varza. Se des¬part bucheţelele de broccoli.

Se fierb pastele conforrm indicaţiilor de pe ambalaj. Se trec prin jet de apă rece şi: se lasă să se scurgă.

Se scurge carnea şi se prăjeşte în uleei la foc 1 iute; se scoate.

Se călesc legumele cca 5 min., amesstecând; se adaugă tăiţeii şi carnea, apoi marinata, mierea şi ssusanul.

Se potriveşte de sos de soia şi de piper, după gust.

Taitei cu legume picante

Taitei_cu_legume_picante

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.