Oaie la Gratar cu Ierburi Aromatice: un fel de mancare rafinat si savuros. Aceasta reteta imbina fragezimea carnii de oaie cu aromele intense ale ierburilor proaspete, oferind un gust deosebit si o experienta culinara de neuitat. Carnea de oaie este o sursa excelenta de proteine de inalta calitate, esentiale pentru dezvoltarea si repararea muschilor. De […]
Taitei cu nuci si mere
PrinteazaTaitei cu nuci si mere din: taitei fara ou, nuci, zahar, mar, margarina.
Ingrediente:
- 250 g de tăiţei fără ou
- 20-30 de nuci
- 4 linguri cu zahăr
- 1 măr
- 2 linguri cu margarină
Mod de preparare:
Taitei cu nuci si mere: Fierbeţi tăiţeii în apă caldă cu sare 1/4 oră, lăsaţi apoi vasul acoperit 1/2 oră. Măcinaţi miezul de nucă, îl amestecaţi cu zahăr, omogenizaţi.
Scurgeţi tăiţeii, îi spălaţi cu multă apă rece, îi scurgeţi în sită, apoi îi treceţi în cratiţă unsă cu margarină.
Lăsaţi pe foc moale, amestecaţi cu nucile măcinate şi, dacă vreţi, cu stafide sau cubuleţe de măr fără coajă.
Serviţi mâncarea caldă.
Pofta buna!
Sirop de Levănțică – e o încântare aromatică care poate transforma băuturile și deserturile tale preferate într-o experiență senzorială unică. Cu aroma sa florală delicată și gustul său subtil dulceag, acest sirop adaugă o notă rafinată ce evocă liniștea câmpiilor pline de levănțică. Este ideal pentru a îndulci ceaiuri, limonade, cocktailuri sau pentru a fi […]