Omleta cu carne de crab din: carne de crab, ceapa verde, maioneza. Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos. Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea concentrării […]
Taitei de orez cu crab
PrinteazaTaitei de orez cu crab din: taitei, fon de homar, suc de ghimbir, sos de soia, piper, crab, oua.
- 150 g tăieţei de orez
- 750 ml fond de homar (gata preparat)
- 2-3 linguri suc de ghimbir
- 2-3 linguri sos de soia
- puţin piper cu lămâie
- 300 g carne de crab
- 2 ouă
Mod de preparare:
Se pun tăicţeii in apă suficient de caldă, până când se înmoaie.
Se trec prin streturătoare, se lasă la scurs şi se clătesc cu apă rece.
Se pun la încălzit în wok crema de homar împreună cu sucul de ghimbir, cu sosul de soia si amestecul de lămâie şi piper.
Tăieţeii se fierb la foc mic 3-5 minute.
Se adaugă carnea de rac şi se încălzeşte. Se bat ouăle şi se toarnă încet peste amestecul de tăieţei de orez.
Se lasă apoi cca 1 minut la foc mic şi se amestecă cu grijă.
Supa se pune în farfurii şi se serveste.
Taitei de orez cu crab
Pofta buna!
poate iti place si:
Sushi cu avocado si carne de crab
Sushi cu avocado si carne de crab din: orez, apa, otet de orez, zahar, sare, foi de alge nori, avocado, castravete, carne de crab, sos de soia, wasabi. Ingrediente: 1 ceașcă de orez sushi 1 și 1/4 cești de apă 1/4 cană de oțet de orez 1 lingură de zahăr 1/2 linguriță de sare […]
Pofta buna!