Tăiţei prăjiţi

Printeaza

Taitei prajiti cu: creveti, alune, ridichi murate, branza tofu, esalota, oua, ulei, muguri fasole, zahar, sos de rosii, sos de chili, otet, tamarind, zahar de palmier.

Ingrediente:

  • un kg tăiţei din orez
  • 300 g crevete
  • 200 g alune prăjite
  • 100 g ridichi murate
  • o cană de brânză tofu
  • un sfert de cană de ceapă eşalotă tocată
  • 10 ouă
  • ulei
  • muguri de fasole

Ingrediente sos:

  • câte o jumătate de cană de zahăr
  • zahăr de palmier
  • suc de tamarind
  • sos de roşii
  • sos de chili
  • trei sferturi de cană de oţet
  • o lingură de sare

Mod de preparare:

Mai întâi se prăjeşte ceapa eşalotă până când îşi răspândeşte aroma, apoi se adaugă tăiţeii de orez şi apă până când se înmoaie.

pun uleiul, brânza tofu cubuleţe, crevetele, ridichile murate măcinate şi ouăle.

prăjeşte, amestecându-se bine. toarnă sosul, apoi se pun mugurii de fasole şi alunele. mai prăjeşte puţin.

 

 

Pofta buna!

 

 

Sandwich cu piept de pui si sos de iaurt

Sandwich cu piept de pui si sos de iaurt din: piept de pui, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, sare, piper, iaurt grecesc, marar, paine integrala, frunze de salata verde, rosii, castraveti. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În […]

Suc de portocale – Proprietati si beneficii

Suc de portocale – Proprietati si beneficii. Sucul de portocale este cunoscut pentru conținutul său bogat în vitamina C și alte substanțe nutritive. Aici sunt câteva beneficii ale consumului de suc de portocale: Vitamina C: Portocalele sunt o sursă excelentă de vitamina C, un antioxidant puternic care sprijină sistemul imunitar, ajută la vindecarea rănilor și […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.