Taitei rascopti

Printeaza

Taitei rascopti

Ingrediente:Taitei rascopti

  • 500 g tăieţei cu brânză
  • 3 ouă
  • 1 lingură untură
  • 3 linguri caş ras
  • 300 g carne afumată de porc
  • 1 ceaşcă smântână
  • 2 ceşti făină
  • 200 g brânză oaie

< lingură 1 • ouă 4>

 

 

Mod de preparare:

Se toacă carnea cu cuţitul şi se fierbe în foarte puţină apă (mai mult un sos). Se bate smântână cu ouă peste ultimul rând de tăieţei ce s-au rumenit în untură se aşază carnea fiartă cu sos cu tot, apoi se toarnă smântână se pun iar tăieiei, iar carne, smântână şi tot aşa .

Ultimul strat trebuie să fie de smântână, peste care se presară din belşug caş.

Se dă la cuptor cu foc blând până se rumeneşte caşul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.